Douchegordijn rails met kwaliteit

Gratis verzending tot 7 meter, Eenvoudig zelf samen te stellen, Inclusief bochten, montage en glijders.

Een douchegordijn rail zonder losse bochten of een haperend railsysteem vindt u hier bij Railsopmaat! Wij leveren douchegordijn rails uit één stuk, tot een lengte van maximaal 7 meter.

Wanneer er bochten in het douchegordijn ophangsysteem dienen te komen, dan kunt u gebruik maken van de buigservice. Wij garanderen een soepel lopend douchegordijn systeem doordat wij uitsluitend gebruik maken van vochtbestendige en originele Goelst onderdelen.

FilterenToon filter
Gekozen filters:
Filters
Wis alle filters
Productsoort
Alle gordijnrails (3)
Bevestiging
Plafond (3)
Wand (3)
Beschikbaar in de kleur
Geschikt voor type gordijn
Douchegordijn (3)
Afmeting profiel (HxB)
Bochten mogelijk
Ja, is mogelijk (3)
Bediening gordijn
Handmatig (3)
Merk
Goelst (3)
Max. lengte rail (cm)
Vorm
Rechthoek staand (1)
Rond (2)
Materiaalsoort
Geschikt voor erker
Retourvoorwaarden
Retourneren niet mogelijk (3)


Douchegordijn rails op maat bestellen

De douchegordijn rail wordt, indien gewenst, op maat geleverd. Naast de lengte kunt u kiezen uit verschillende bochtsituaties en hebt u de mogelijkheid om de montageoptie voor wand of plafond te bepalen. De douchgordijn rail is verkrijgbaar in de standaard kleuren wit en mat zilver.

De douchegordijn rail wordt volledig naar uw specificaties samengesteld en geleverd. Wij gebruiken originele onderdelen van om u de zekerheid te geven dat het douchegordijn systeem, zonder problemen, jarenlang meegaat.

De douchegordijn rail wordt volledig op maat geleverd inclusief de benodigde eindstops en afdekstrip.

Douchegordijn ophangsysteem snel geleverd

Korte levertijden vinden wij belangrijk. Voor een maatwerk douchegordijn rails hebben wij gemiddeld 3 werkdagen nodig. Is het gebruik van onze buigservice niet nodig, dan kunnen wij veelal de volgende werkdag verzenden.

U kunt bij ons zelf leverdatum bepalen. In het bestelproces geeft u bij de verzending aan op welke dag het douchegordijnsysteem geleverd dient te worden. Hierdoor weet u zeker dat u aanwezig bent om het railsysteem in ontvangst te nemen.

Douchegordijn rail met Load Release System

Een mooie extra mogelijkheid is de Load Release System op de douchegordijn rails G-4100 en de douchegordijn rails G-5100. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen en tehuizen voor ouderen. Bij een piekbelasting van 35 kg laat de rail los. De douchegordijn rail kan vervolgens zeer gemakkelijk weer teruggeplaatst worden. Voor meer informatie en bestelmogelijkheden kunt u contact opnemen met de klantenservice via 085 888 3671


Download hier de Goelst Douchegordijn rails brochure en montage instructie.Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden
Onze winkels