Dubbele gordijnrails

De dubbele gordijnrails van Goelst bestaan uit meerdere sporen. Je hangt dus een vitrage én een overgordijn in dezelfde rail op! Tot 6 meter uit 1 stuk. Hoogwaardig Glij-comfort, stevig verpakt en UV bestendig.

FilterenToon filter
Gekozen filters:
Filters
Wis alle filters
Productsoort
Alle gordijnrails (5)
Wave gordijnrails (3)
Bevestiging
Plafond (1)
Plafond (geen steun zichtbaar) (4)
Wand (1)
Beschikbaar in de kleur
Geschikt voor type gordijn
Inbetween, Vitrage of Voile (2)
Standaard gordijn (4)
Zwaar gevoerd gordijn (3)
Afmeting profiel (HxB)
Bochten mogelijk
Ja, is mogelijk (1)
Geen bocht(en) (4)
Draagvermogen
Licht (< 1kg per m1) (2)
Gemiddeld (1-3kg per m1) (2)
Zwaar (> 3kg per m1) (1)
Bediening gordijn
Handmatig (5)
Merk
Goelst (5)
Max. lengte rail (cm)
Vorm
Rechthoek liggend (4)
Materiaalsoort
Geschikt voor erker
Retourvoorwaarden
Retourneren niet mogelijk (5)


Dubbele gordijnrails. Compact en elegant

De dubbele gordijnrail is een elegant gordijnsysteem die het mogelijk maakt om meerdere gordijnlagen te combineren. Met de bevestiging van één dubbele gordijnrailprofiel kunt u een vitragegordijn en een overgordijn bevestigen aan het plafond.

Een dubbele gordijnrails of een gordijnrails dubbel. Het lijkt hetzelfde maar dat is het niet. Heeft u liever 2 enkelspoor railprofielen voor de vitrage en het overgordijn of een gordijnrail met een dubbelspoor ? Eén railprofiel, 2 gordijnen!

Eigenschappen van de dubbele gordijnrail

Vaak wordt de kwaliteit van een gordijnrails onderschat. Er wordt met name gekeken naar de prijs en de flexibiliteit van levering. Bij Railsopmaat vinden wij het belangrijk dat u, na aankoop van een gordijnrail, nog jarenlang kan genieten van een railsysteem die net zo functioneert als op de eerste dag na installatie.

Bestelt u uw gordijnrails bij Railsopmaat, dan bent u er zeker van dat deze ten allen tijde soepel loopt. Ook bij meerdere bochten! Door het gebruik van originele onderdelen, minimaliseren wij het risico van slijtage en kunnen we duurzaamheid en een soepel geleiding garanderen.

Handbediende dubbele gordijnrails van Goelst

Wij bieden uitsluitend kwalitatieve gordijnrailsystemen die zich door de jaren heen bewezen hebben. De dubbele gordijnrails van Goelst hebben een elegante uitstraling, zijn eenvoudig te monteren en gaan jarenlang, zonder problemen, mee.

De meerspoor-profielen van Goelst kunnen zonder steun, direct tegen het plafond, gemonteerd worden. Hierdoor heeft dit gordijnrailsysteem een strakke uitstraling, met name wanneer de gordijnen geopend zijn. De dubbele rails van Goelst zijn duurzaam en bieden meer comfort.

Dubbele gordijnrails. Oplossing bij kiep- kantelramen

Een voordeel van de dubbele gordijnrail is de hoogte van het profiel. Met een hoogte van 8mm valt dit railprofiel haast weg tegen het plafond. Naast de uitstraling van de rail, biedt de dubbele gordijnrails nog een belangrijk voordeel. Door de hoogte is deze gordijnrail uitermate geschikt in situaties waarbij een kiep- kantelraam betrokken is. U heeft geen problemen meer met het openen van uw raam!

Kwaliteit van de dubbele gordijnrails

Goelst hanteert strenge kwaliteitseisen voor de productie van alle componenten. Voor de railprofielen wordt hoogwaardig aluminium gebruikt die van een constante kwaliteit is. Dit is erg belangrijk om de buigzaamheid van de profielen te garanderen. Is dit namelijk niet het geval, dan is de kans aanwezig dat haarscheurtjes het aluminium verzwakken waardoor een gordijnprofiel van de muur of plafond los kan komen.

Goelst biedt een variatie in kleuren. Met name wit is veel voorkomend. De kleurechtheid is een factor waar niemand snel aan denkt maar die erg van belang is. Pigment kan in de tijd (licht) van kleur veranderen.

Goelst heeft het proces van coaten volledig in eigen hand waardoor zij verzekerd zijn van een hoge kwaliteitsstandaard. Zij geven dan ook een kleurgarantie van 10 jaar op de gordijnprofielen. Daarnaast wordt niet alleen de zichtzijde van het profiel voorzien van een coating, ook de binnenzijde wordt gecoat. Dit is niet alleen een stuk fraaier, het verbeterd ook de geleiding van de glijders.

Productie van uw dubbele gordijnrails

Goelst heeft de gehele productie van dubbele gordijnrails in eigen beheer. Net zoals met de andere profielen. Naast de productie van de profielen en alle benodigde onderdelen, vindt de assemblage ook in Nederland plaats.

De assemblage wordt uiterst secuur uitgevoerd door een team werknemers van een sociale werkplaats. Elk heeft een eigen specialisatie waardoor effectiviteit en kwaliteit nog steeds gewaarborgd is. Goelst dient hiermee het maatschappelijk belang zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van de producten.

Dubbele gordijnrails bestellen

Het bestellen van de dubbele gordijnrails doet u eenvoudig online. U vindt verschillende profielsoorten in ons assortiment die elk weer onderling te onderscheiden zijn in verschillende toepassingen. Na de keuze van uw dubbele gordijnrail, krijgt u op de productpagina enkele keuzes geboden.

Lengte dubbele gordijnrail

Hier geeft u de totale lengte van de dubbele gordijnrail op in centimeters. De totale lengte die wij leveren is inclusief het eindkapje.

Kleur van de dubbele rail

De dubbele gordijnrails worden alleen geleverd in de kleur wit.

Montage van de gordijnrail

Afhankelijk van de gordijnrail, is er keuze in de manier van monteren. Voor de Dubbele gordijnrails G-2904 en G-2905 is alleen directe montage mogelijk. De Dubbele gordijnrails G-2901 kent meerdere mogelijkheden. Mocht u vragen hebben over de montage, dan kunt u onderaan de productpagina de montagehandleiding voor het installeren downloaden. Uiteraard kunt u ons ook bellen op +31 85 888 3671. of mailen naar info@homedesignshops.nl.

Bochten in de dubbele gordijnrail?

Het buigen van de G-2901 is geen probleem. Bij elke andere type van de dubbele gordijnrail zijn er beperkingen. De bocht wordt vervaardigd uit de G-2901 gordijnrail. Doordat deze dubbele rail te buigen is, kan deze ook bevestigd worden aan de G-2904 en de andere varianten uit de 2900 serie. De bocht wordt gebogen met een radius van 20 cm en wordt geleverd inclusief een railverbinder.

Keuze van aantal glijders

Als laatste kiest u het aantal glijders. Bij de optie vindt u altijd een adviesaantal. Afhankelijk van het soort gordijn kunt u hier het aantal gewenste glijders kiezen. Gemiddeld heeft een glijder een draaggewicht van 1 kg per stuk.

Aantal gordijnrails

Heeft u meerder dubbele gordijnrails nodig, dan kunt u een aantal opgeven. Automatisch wordt dan de door u gemaakte selectie voor het opgegeven aantal in de winkelmand geplaatst.

Levering van uw dubbele gordijnrails

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze professioneel verwerkt voor verzending. Hierbij wordt de dubbele rail ingekort tot de juiste lengte en vindt er een visuele controle plaats om eventuele beschadigingen te detecteren vóór de verzending.

Nadat de dubbele gordijnrail is gecontroleerd en goedgekeurd, wordt deze geassembleerd. Standaard leveren wij de dubbele rail uit met 4 eindstoppen en 2 eindkappen. Deze worden door ons geassembleerd wat het voor u eenvoudiger maakt. Ook het door u bestelde aantal glijders wordt al in de rail geplaatst.

Voordat tot verpakken van de dubbele rail wordt overgegaan, wordt de gehele rail behandeld met een speciale siliconenspray. Deze siliconenspray is speciaal ontwikkeld voor de kunststoffen die gebruikt zijn voor de productie van de onderdelen.

Omdat het werkelijke transport een factor is waar wij geen invloed op hebben, is het verpakken van de dubbele gordijnrail een belangrijk onderdeel van het verzendklaar maken. De gordijnprofiel wordt in zijn geheel ingeseald met plastic om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens wordt de hele profiel in een kartonnen koker geplaatst of stevig ingepakt met karton. Beide manieren hebben aangetoond van groot belang te zijn voor een veilig transport naar de eindbestemming.

Levertijd van dubbele gordijnrails

De levertijd van onze gordijnrails is gemiddeld 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer uw bestelling voor 10.00 's ochtends is ontvangen, dan kunnen wij garanderen dat de levering van uw dubbele gordijnrail binnen 2 werkdagen is. In het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de afleverlocatie en de afleverdatum te wijzigen. Het is belangrijk dat u op locatie bent op de dag dat de levering plaatsvindt. Door ons Track & Trace systeem kunnen wij op de leverdag zelf een tijdvak aangeven waarop de levering plaatsvindt.

Dubbele gordijnrails online bestellen

Op Railsopmaat bieden wij enkele dubbele gordijnrails die gekozen zijn op basis van de unieke eigenschappen die elk profiel heeft.

Dubbele gordijnrails G-2901

De dubbele gordijnrail G-2901 is een handbediend smalspoor systeem met 2 sporen. Dit profiel kan op meerdere manieren aan het plafond bevestig worden. Een groot onderscheid ten opzichte van de bredere profielen is dat de G-2901 buigbaar is. Bent u dus op zoek naar een dubbele gordijnrail met een bocht, dan is de G-2901 de beste keuze.

De gordijnrail wordt met een radius van 20 cm gebogen. Deze bocht wordt wel als los element bevestigd met een speciale railverbinder.

Dubbele gordijnrails G-2904

De dubbele gordijnrails G-2904 is een geschikt systeem voor normaal tot zware gordijnen. U kunt hier zonder problemen een vitragegordijn en een gevoerd overgordijn in ophangen. De Goelst glijders hebben een draaggewicht van 1 kg per glijder waardoor het draaggewicht geen problemen geeft met de glijders.

Door een schroef op elke 80 cm te plaatsen, is de plafondbevestiging afdoende om zwaardere gordijnen te kunnen dragen. Twijfelt u, neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Dubbele gordijnrails G-2905

De dubbele gordijnrails G-2905 is een speciaal voor normaal tot zware gordijnen. Door de breedte van het profiel is het zonder problemen mogelijk om een gevoerd gordijn alsook een vitragegordijn op te hangen.

De gordijnrail wordt, indien gewenst, geleverd met voorgeboorde gaten waardoor de de rail direct aan het plafond te monteren is. Twijfelt u over het aantal bevestigingspunten, bestel dan extra schroeven inclusief boorgaten.

Bestel uw dubbele gordijnrails eenvoudig online via Railsopmaat.nl! Al jarenlang specialist in het leveren en monteren van gordijnrails en roedesystemen.


Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden
Onze winkels