Stas ophangsystemen

Schilderij ophangen zonder te boren

Met een Stas ophangsysteem is het verplaatsen en verwisselen van wanddecoratie mogelijk zonder extra gaten in uw mooie muur te boren. U kunt zorgeloos verschillende soorten wanddecoratie ophangen aan de Stas schilderijrails, zoals spiegels, klokken, kunstwerken en schilderijen. De bijna doorzichtige rails passen in elke werk- of woonruimte. Stel vandaag nog in onze webwinkel uw eigen Stas ophangsysteem samen. Garantie maar liefst 5 jaar.

FilterenToon filter
Gekozen filters:
Filters
Wis alle filters
Productsoort
Schilderij ophangsysteem (6)
Bevestiging
Wand (5)
Beschikbaar in de kleur
Afmeting profiel (HxB)
Max. lengte rail (cm)
Materiaalsoort

Schilderij ophangen met Stas ophangsysteem

Wilt u wanddecoratie ophangen zónder een gat in uw muur te boren? Dan is dit mogelijk met het Stas schilderij-ophangsysteem. Stas is dé specialist in schilderij ophangsystemen en heeft hoogwaardige rails ontwikkeld, die u maar eenmalig aan de wand of plafond hoeft te monteren. Het Stas ophangsysteem bestaat uit een rail, koord en een ophanghaak. Het koord wordt bevestigd aan de rail op elke gewenste plek. Door het koord kunt u eenvoudig en flexibel het schilderij naar links of rechts verplaatsen. U kunt ook makkelijk het koord verlengen of juist inkorten en hiermee uw wanddecoratie hoger of lager ophangen. Eenmaal ingekort is verlengen niet meer mogelijk. Aan het koord worden de ophanghaken vastgemaakt. Uw wanddecoratie simpel verplaatsen, toevoegen of verwisselen is realiseerbaar dankzij het complete Stas ophangsysteem!

Voordelen gebruik Stas railsysteem

+ Onbeschadigde wand(en).
+ Eenvoudig verplaatsen en verwisselen van wanddecoraties.
+ Eenmalige investering. Geen wandschade, dus ook geen extra kosten om uw beschadigde wand te herstellen of te repareren.
+ De schilderijrail is geschikt voor elk type wand of plafond.
+ De draagkracht van de rail is 20 tot 100 kg per meter.
+ Het ophangsysteem is geschikt voor alle interieurstijlen
+ De schilderijrail verkleurt niet. Dit komt doordat de rails zijn voorzien van poedercoating, wat verkleuring onmogelijk maakt.

Samenstellen Stas schilderij ophangsysteem

In onze webshop kunt u zelf online uw Stas ophangsysteem samenstellen. U selecteert allereerst op Railsopmaat uw favoriete Stas schilderijrail. Op onze productpagina kunt u de rail van Stas gaan samenstellen. U begint met het bepalen van de lengte en vervolgens kiest u de kleur van de rail. De volgende kleuren zijn leverbaar: wit en zwart. Bepaalde schilderijrails zijn ook verkrijgbaar in mat zilver. Na het bepalen van de kleur kiest u het ophangsysteem. Het ophangsysteem bestelt u inclusief koord en ophanghaken. De keuze van het koord en de haken is afhankelijk van het gewicht dat u eraan gaat ophangen. De volgende combinatie haken en koorden zijn mogelijk:

 • Stas Smartspring met perlonkoord (Belastbaar tot 4 kg)
 • Stas Zipper met perlonkoord (Belastbaar tot 15 kg)
 • Stas Zipper met staalkabel met corbra (Belastbaar tot 20 kg)

Nadat u het ophangsysteem heeft geselecteerd, kiest u het aantal ophangkoorden. Daaropvolgend bepaalt u de lengte van het koord. De koordlengte is 100 cm tot maximaal 300 cm. Het perlonkoord kunt u inkorten indien wenselijk. Als laatste stap kiest u het aantal schilderijrails in de door u bepaalde samenstelling.

Onderaan op onze productpagina vindt u een montage uitleg. Zodra uw bestelling binnen is, kunt u gelijk aan de slag om uw Stas ophangsysteem aan de wand of plafond te monteren!

Verschillende Stas rails

Stas heeft een uitgebreid assortiment met ophangsystemen voor het plafond of wand. De Stas Minirail is één van de populairste wand ophangsystemen in het assortiment. De zeer smalle rail valt namelijk nauwelijks op in uw interieur én is belastbaar tot maar liefst 25 kg per meter!

De Stas Cliprail Pro is een perfect wand ophangsysteem voor zware wanddecoratie, zoals kunstwerken. Met een maximale draagkracht van 45 kg per meter heeft de rail de op één na grootste draagkracht van alle wand ophangsystemen van Stas. De schilderijrail heeft, ondanks de zware draagkracht, een bescheiden formaat en past hierdoor in elke woonruimte.

Als u op zoek bent naar een strakke aansluiting tegen het plafond, dan kiest u de Stas Cliprail Max. De rail is voorzien van een flens en die zorgt ervoor dat de rail strak tegen het plafond bevestigd kan worden. Met de Cliprail Max vormen uw wand, plafond en het ophangsysteem één geheel. Een ophangsysteem speciaal voor het plafond is de Stas U-rail. De u-rail monteert u simpel en snel in de klantlat van het plafond.

De keuze uit een wand- of een plafond ophangsysteem is afhankelijk van het type wand/plafond en het gewicht dat aan de rail komt te hangen. Wilt u uw fotolijsten, schilderijen of kunstwerken ‘s avonds goed tot hun recht laten komen? Dan is dit mogelijk met de Stas Multirail. De Stas Multirail is het enige schilderij ophangsysteem met verlichting. De bijgeleverde spots klikt u eenvoudig op elke gewenste plek. Welk Stas ophangsysteem kiest u?

Over bedrijf STAS

Stas is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in schilderij ophangsysteem en is in 1995 opgericht. Stas levert overal ter wereld schilderijrails aan onder andere grote musea, galerieën en overheidsinstellingen. De schilderij ophangsystemen van Stas bieden een totaaloplossing om wanddecoratie dynamisch én elegant op te hangen!

Bij Home Design Shops bestelt u Stas ophangsystemen. Het ophangsysteem Stas wordt bij een orderwaarde van meer dan € 50 gratis toegestuurd. U ontvangt een verzendbevestiging met een track en trace nummer op de dag van de verzending. U kunt de Stas rail, nadat u hem heeft besteld, ook ophalen bij Home Design Shops in Zoetermeer of in één van onze showrooms. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Stas schilderij ophangsystemen? Neem contact op met de klantenservice, 085-8883671.


Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Betrouwbare bezorging

  Bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Mogelijkheden
Onze winkels
Menu