Gratis stalen gordijnrails, roedes en schilderijrails

Zeker van uw keuze

Bekijk en test thuis op uw gemak één van onze gordijnrails, roedes en schilderijrails. De stalen gordijnrails worden geleverd inclusief 2 eindstoppen, 2 einddeksels en 2 glijders. Zo kunt u zelf kijken of u de rail mooi vindt en of de geleiding van de rails naar wens is.

Thuisblijven voor uw stalenpakket is niet nodig, de stalen passen namelijk prima door de brievenbus.

Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Selecteer opnieuw een gordijnrail, roede of schilderijrail naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toevoegd op het staalformulier hierboven.

Heb je voor 17.00u besteld? Dan versturen wij binnen 1 dag jouw stalen.
Van alle gordijnrails bieden wij een gratis stalenservice aan. Je herkent dit aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen Gratis staal aanvragen knop is, dan is er dus geen staal beschikbaar.

Van rail- en gordijnroedes hebben wij geen stalen beschikbaar.
Je hoeft de stalen niet te retourneren. Je kan de stalen bewaren voor de extra glijders, eindstoppen of einddeksels. Je kan natuurlijk ook de stalen delen met je familie of vrienden!
De stalen ontvang je standaard in de kleur wit. (Goelst RAL9010 en Forest 9016). De stalen zijn niet in andere kleuren beschikbaar.

Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden
Menu