Gordijnrails montage service: snel en vakkundig

Heeft u weinig tijd? Bent u zelf niet handig of heeft u niet het juiste gereedschap? Maak gebruik van onze eigen snelle en vakkundige gordijnrails montage service. Geen gedoe, geen ergernissen. Binnen 1-2 weken geregeld.

Vraag een prijsopgave voor onze montageservice Pijl naar beneden


3 Voordelen van onze gordijnrail montage service

 1. Vakkundige (en nette!) monteurs
  Met veel ervaring in verschillende woon- en raamsituaties.

 2. Snel geregeld
  Binnen 1-2 weken uw afspraak aan huis.

 3. Een net eindresultaat
  Onze monteurs gebruiken professioneel gereedschap wat zorgt voor een stevig en nette afwerking.
  Ook wordt het verpakkingsmateriaal en rommel wordt direct opgeruimd en meegenomen.Vraag simpel en snel een prijsopgave aan voor de gordijnrails montageservice

Binnen 24 uur na uw aanvraag, nemen wij contact met u op. Daarna ontvangt u per e-mail een prijsopgave. Als de prijsopgave goed is, wordt er een afspraak gemaakt om de gordijnrails te laten monteren. Bekijk de prijs voor het monteren van uw gordijnrails.

U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen over de gordijnrails montage service

ProvincieVoorrijkosten (incl. btw)
Noord-Holland€ 90,-
Zuid-Holland€ 45,-
Utrecht€ 60,-
Zeeland€ 90,-
Noord-Brabant€ 60,-
Overrijssel€ 75,-
Gelderland€ 60,-
Flevoland€ 60,-

De kosten voor het monteren van een gordijnrail hangt af van uw woonplaats en het soort gordijnrail die u wilt plaatsen. De montagekosten voor een standaard gordijnrail zijn ongeveer € 45. Voor een elektrische gordijnrail is dit bijvoorbeeld € 90. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de exacte prijs.

De montageservice geldt niet voor de volgende Provincies: Limburg - Drenthe - Friesland - Groningen en de Wadden.

Binnen 1 a 2 weken. Wij nemen binnen 24 uur na uw aanvraag contact met u op.Daarna ontvangt u per e-mail een offerte en zodra de offerte akkoord is wordt er een afspraak ingepland.
U kunt gebruik maken van de montageservice als u een gordijnrail of roede bij Home Design Shops heeft besteld. De montageservice geldt in de volgende provincies: Noord-Holland - Zuid-Holland - Utrecht - Zeeland - Noord-Brabant - Overijssel - Gelderland en Flevoland.

Woont u in een flat of appartementencomplex? Dan is dit geen probleem. Wij zullen van tevoren vragen of uw woning goed bereikbaar is en of er ook parkeergelegenheid in de buurt is.
U kunt kiezen of u de gordijnrail al eerder besteld en laat bezorgen óf dat de monteur uw rail mee neemt.

Als de gordijnrail langer is dan 4 meter dan zal de rail bezorgd worden met speciaal transport voor extra lange producten. U kunt zelf de bezorgdatum kiezen en het bezorgmoment bepalen bijvoorbeeld in de ochtend of in de middag. (De bezorging is gratis v.a. €50)
Dit is afhankelijk van het soort gordijnrail of roede. Een standaard gordijnrail (zonder bochten) duurt ongeveer 45 min.

Wilt u dat wij ook gelijk de gordijnen ophangen? Dan is dit ook mogelijk!
U betaalt vooraf voor onze gordijnrails montageservice. De factuur ontvangt u zodra u de prijsopgave heeft goedgekeurd! Wij zorgen altijd dat u 100% tevreden bent over onze service!


Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij zijn ma. t/m vr. open tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.
Menu