Railroedes of gordijnrails buigen

Uitstekende buigservice van Home Design Shops

Gordijnrails met bocht bestelt u makkelijk en snel online dankzij de uitstekende buigservice van Home Design Shops. Op onze productpagina kunt u eenvoudig uit verschillende soorten bochten kiezen. Ook kunt u bij ons een railroede of gordijnrail met bocht op maat laten maken. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Home Design Shops heeft voor iedere raamsituatie een passende oplossing.

Eenvoudig bocht gordijnrails en roedes bestellen

U bestelt eenvoudig railroedes of gordijnrails bochten online. Allereest selecteer u de gewenste gordijnrail of railroede. Vervolgens kunt u in het bestelproces uw railroede of gordijnrail helemaal zelf samenstellen. U bepaalt bijvoorbeeld de lengte, aantal glijders, bevestiging en uiteindelijk welke soort bocht(en) u wilt in de rails of roede.

Vrijwel alle gordijnrails met bochten worden binnen 2/3 werkdagen geleverd!

Railroedes en gordijnrails buigen op maat

Bij Home Design Shops heeft u keuze uit verschillende gebogen gordijnrails en railroedes. Bijvoorbeeld een gordijnrails bocht 90 graden of gordijnrails bocht 45 graden. Ook kunt u gebruik maken van deze buigservice als u een afwijkende railroede of gordijnrail met bocht wil bestellen. Bijvoorbeeld als uw meerdere bochten in een rail wilt vanwege een moeilijke of afwijkende ruimte, zoals een erker. Ook kunt u de gewenste radius of straal van de rail/roede opgeven. Wanneer u een gordijnrail of roede speciaal op maat wilt laten maken, dan kunt u bij ons online een offerte aanvragen. Het enige wat u hoeft te doen is een bovenaanzicht tekening van de woonsituatie te maken. Hierop geeft u de lengte van de gordijnrail of roede aan plus de gewenste graden voor de bocht(en). Ook moet de zichtzijde van de rail of roede duidelijk worden aangegeven. De tekening kunt u uploaden bij het invulformulier voor de offerte. Home Design Shops stuurt u al binnen 24 uur een offerte op maat. Voor een railroede of gordijnrail buigen bent u dus bij Home Design Shops op het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gordijnrail of roede uit één stuk geleverd

De door u gewenste gordijnrails of railroedes worden nauwkeurig gebogen. De kwaliteit van de rails en roedes zijn hoog, dat het aluminium zeer geschikt is om te buigen. Met speciaal buigapparatuur worden de rails of gordijnrails in iedere gewenste vorm en maat gebogen.
U ontvangt één mooie afgewerkte rail, die zonder haperingen doet wat het moet doen. Hierdoor kunnen wij u een soepel glijdende gordijnen garanderen. Al onze gordijnrails en railroedes hebben een zorgvuldig afgewerkte uitstraling, omdat ze ook zijn voorzien van eindstuk. Dit komt de totale uitstraling van de railroede of gordijnrail ten goede.

Gordijnrails buigen prijs

Voor het buigen van een standaard bocht worden vaste prijzen berekend. In het overzicht op de productpagina kunt u zien wat de prijs bocht is. Wenst u een gordijnrail gebogen te hebben met meerdere bochten? Dan kunt u heel eenvoudig de prijs inschatten van uw rail.

Gordijnrails en roedes verzenden

Home Design Shops maakt gebruik van een vervoerder die speciaal is gekozen voor het transport van gordijnrails en railroedes. De gordijnrails en railroedes worden verpakt in een beschermende folie. Vervolgens worden de rails/roedes in een hard kartonnen koker geplaatst. De kokers zijn voorzien van dwarsverbanden, zodat doorbuigen onmogelijk is. Home Design Shops doet er alles aan om uw bestelling in optimale staat bij u af te leveren!
Bestellingen met een waarde van meer dan € 50 worden binnen Nederland gratis verstuurd. U ontvangt een track en trace nummer op de dag van de verzending. U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons in Zoetermeer of in één van onze showrooms. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over buigen gordijnrails of railroedes? Neem contact op met de klantenservice, 085-8883671.

Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden