Goelst Dubbele gordijnrails G-4530 | Wit

alle Dubbele gordijnrails

Klantbeoordelingen

U kunt bij ons terecht voor

Dubbele gordijnrails samenstellen

Stel eenvoudig jouw complete dubbele gordijnrails samen.
Bij elke keuze geven wij een duidelijke toelichting.
Eindstoppen worden standaard meegeleverd.

Totaal en bestellen

 • Wij bezorgen in Nederland, Duitsland, België
 • Achteraf betalen is gratis
 • Bezorgd op afspraak (met Track & Trace)
 • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
 • Wij bezorgen in Nederland, Duitsland, België
 • Achteraf betalen is gratis
 • Bezorgd op afspraak (met Track & Trace)
 • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
Aanbevolen alternatieven voor dit artikel

Productbeschrijving

Goelst Dubbele gordijnrails G-4530 | 3 brede sporen

De G-4530 is een oersterke en multifunctionele gordijnrail met drie sporen die het meest in kantoren (systeemplafonds) wordt gebruikt. Geschikt voor ieder gordijn: van wavegordijnen tot zelfs zware overgordijnen. Ook perfect om lichtkieren bij een middensluitend gordijn te verbergen d.m.v. een glijder. De G-4530 heeft alle kwaliteiten: optimale geleiding, geruisloos, kleurvast én slijtvast.

Deze praktische rail heeft geen einddeksels. Ideaal dus om weg te werken in systeemplafonds óf gipsplatenplafonds. Met de voorgeboorde gaten kan je de rail super eenvoudig monteren. Ook zo te bestellen dat je glijders na montage nog makkelijk in- en uit de rail kan schuiven.

De G-4530 heeft een strak profiel van 13 x 83 mm (HxB). Breedste afstand tussen railsporen is 7,1 cm. Smalste afstand tussen railsporen is 2,2 cm. Beschikbaar in gebroken wit (RAL 9010). Bestel jouw G-4530 tot wel 6 meter uit één stuk.

Pluspunten

 • Oersterke en multifunctionele gordijnrail met drie sporen die o.a. lichtkieren eenvoudig verbergt
 • Geschikt voor ieder gordijn: van wavegordijnen tot zelfs zware overgordijnen.
 • Maximaal glijcomfort dankzij de zelfsmerende kunststof Goelst glijders.
 • Hoge kwaliteit kleurvaste en slijtvaste coating en blijft hierdoor jarenlang mooi.
 • Uit één stuk exact op maat geleverd (tot wel 6 meter!)Minpunten


 • De G-4530 is niet geschikt voor wandbevestiging of gipsen ondergronden. Kies de G-2102 als je een dubbele gordijnrail zoekt die hier wel geschikt voor is.
 • Deze dubbele gordijnrail kan niet gebogen worden, omdat dit de afstand tussen de railsporen te veel beïnvloed. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een dubbele KS-Rail mét bochten. Wij doen het rekenwerk voor jou!Bestel hier bijbehorende Goelst gordijnrails onderdelenVeelgestelde klantvragen

Ieder gordijn is geschikt om aan de G-4530 te hangen. Van vitrages tot zware wavegordijnen!

Let alleen wel op dat je in de railsporen die het dichtst op elkaar zitten (2,2 cm tussenafstand) geen diepe plooigordijnen plaatst. De plooigordijnen zitten anders gepropt tegen elkaar.

De G-4530 is multifunctioneel:


 • Verberg de lichtkier bij een middensluitend gordijn

  Via de twee railsporen met de smalste tussenafstand verberg je eenvoudig de lichtkieren bij een middensluitend gordijn.Je schuift één van de twee gordijnpakketten achter de ander d.m.v. een glijder. Je hoeft dus géén extra onderdeel te bestellen om de lichtkier te verbergen. In de derde railspoor plaats je dan bijv. een linkssluitende vitrage.

 • Hang drie gordijnen achter elkaar

  Hang bijvoorbeeld twee vitrages i.c.m. een gevoerd overgordijn achter elkaar op. De gordijnen kunnen zowel links-, rechts als middensluitend zijn.

Via de twee railsporen met de smalste tussenafstand verberg je eenvoudig de lichtkieren bij een middensluitend gordijn. Je schuift één van de twee gordijnpakketten achter de ander d.m.v. een glijder.

Zorg voor 5 cm extra gordijnstof bij het gordijnpakket dat je achter de ander bevestigd. Zo creëer je een overlap van 5 cm en heb je over de gehele breedte van de rail gordijnstof hangen.
De Dubbele G-4530 gordijnrail kan je in een systeemplafond, gipsplatenplafond of tegen een houten of betonnen plafond monteren:

Ga je de rail in een systeemplafond monteren?


 • Laat ons je bestelling in orde maken

  Stuur ons een mailtje, zodat wij je bestelling in orde kunnen maken. We bestellen dan speciale plafondhangers en eindveren voor je systeemplafond.

 • Wat is een plafondhanger?

  De plafondhanger is verstelbaar tot 100 cm. De rail monteer je d.m.v. een steuntje die aan de plafondhanger hangt. Bekijk de Goelst montagehandleiding om te zien hoe deze bevestiging in elkaar steekt.

 • Wat is een eindveer?

  De speciale eindveer zorgt ervoor dat je de glijders eenvoudig in de rail schuift nadat deze al is weggewerkt in het plafond. De eindveer haal je los van de rail door deze er lichtjes uit te trekken. De glijders schuif je dan via het gat in de rail.

 • Kan ik de rail in het systeemplafond laten monteren?

  Geen tijd? Maak gebruik van onze gordijnrail montageservice. Vakkundig geplaatst en binnen 1-2 weken geregeld.


Ga je de rail in een gipsplatenplafond monteren?


 • Laat ons je bestelling in orde maken

  Stuur ons een mailtje, zodat wij je bestelling in orde kunnen maken. We bestellen dan speciale eindveren voor in de rail

 • Wat is een eindveer?

  De speciale eindveer zorgt ervoor dat je de glijders eenvoudig in de rail schuift nadat deze al is weggewerkt in het plafond. De eindveer haal je los van de rail door deze er lichtjes uit te trekken. De glijders schuif je dan via het gat in de rail.

 • Zorg voor een professionele stucadoor

  Wij raden aan om deze vorm van montage door een professional te laten doen. Wij bieden deze service niet aan.


Ga je de rail tegen een houten of betonnen plafond monteren?


 • Bestel de G-4530 met voorgeboorde gaten.

  Je ontvangt even veel gaten als schroeven. De schroeven gaan door het gat en worden direct tegen het plafond aan gemonteerd.

 • Maak de schroef onzichtbaar

  Met het bijgeleverde afdekdopje zorg je voor een nette afwerking van de montage. De kop van de schroef is dan helemaal onzichtbaar.

 • Kan ik de rail tegen mijn houten of betonnen plafond laten monteren?

  Geen tijd? Maak gebruik van onze gordijnrail montageservice. Vakkundig geplaatst en binnen 1-2 weken geregeld.


Meer lezen?

Download de Goelst montagehandleiding voor meer informatie. Of ontdek onze gordijnrail ophang stappenplan voor nog meer handige klustips!
We hebben een paar handige tips voor het opmeten van rechte rails én hebben een handige meetinstructie.

Tips voor het opmeten van een rechte gordijnrail


 • Hang de gordijnrail minimaal 8 cm vanaf de wand

  Je wilt natuurlijk dat je gordijn vrij komt te hangen. Houd daarom minimaal 8 cm vanaf de wand aan. En houd ook rekening met obstakels (vensterbank, handgrepen of verwarming) en de plooidiepte van het gordijn.

 • Haal 2 cm van de totale lengtemaat af, als rail tussen 2 muren wordt bevestigd.

  Je wilt altijd de glijders (of wieltjes) in en uit de rail kunnen halen, zonder dat je de hele gordijnrail moet demonteren. Dit is bijvoorbeeld handig als je (nieuwe) gordijnen gaat ophangen of als je je gordijnen een keer wilt wassen.

 • Lengte van de rail is inclusief de einddeksel en eindknoppen.

  Je hoeft de einddeksels en eindknoppen dus niet bij de lengtemaat op te tellen.

 • Gebruik formule: lengte raam x factor 1,2 = lengte van jouw gordijnrail

  De rail is altijd langer dan het raam zelf. Je wilt namelijk de gordijnen voorbij je raam kunnen schuiven. Om hoeveel cm dit precies gaat, reken je met de bovenstaande formule uit. Bijvoorbeeld: 400 cm x 1,2 = 480 cm. Zowel links als rechts van het raam hou je dus 40 cm extra over voor je gordijnpakket.Welke lengte je raam ook is, wij adviseren minimaal 20 cm aan beide kanten van het raam over te houden voor je gordijnpakket. Zo weet je zeker dat je gordijn niet voor je raam hangt.


Zeker van je maat?

Kies je gordijnrail en vul de maat tot de millimeter in. Bijvoorbeeld: 500,6 cm.
Je kan er voor kiezen om 2 rails (inclusief bochten) te bestellen en deze te verbinden met een railverbinder (koppelstuk). Zo krijg je alsnog de rail die je nodig hebt voor de lengte jouw raam.

Je behoudt altijd de soepele geleiding van je glijders en het gordijn hapert niet. Daarnaast is doorbuigen geen optie. De rail in combinatie met de railverbinder is sterk genoeg, zelfs voor zware overgordijnen.

Wil je graag railverbinders bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Nee, dat kan niet. De afstand tussen de railsporen wordt anders te veel beïnvloed.

Wel is het mogelijk om twee aparte KS-Rails als dubbele gordijnrails met bochten te bestellen. Vraag je offerte direct aan via het formulier.

Graag ontvangen wij het volgende:
- Je naam, e-mail en telefoonnummer
- Tekening/schets van de situatie (bovenaanzicht)
- Aantal graden van de bocht
- Soort ondergrond (hout/gips/beton)
- Montage op plafond of wand gewenst

Aan de hand van het formulier stellen wij een offerte op. De offerte ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.
Ja, met een metaalzaag maak je deze zelf op maat.

Verwijder, voordat je begint met zagen, de eindstoppenvan de rail. Door de eindstop een kwartslag naar rechts te draaien, komt deze los. Ben je klaar met zagen? De eindstop draai je weer vast door deze naar links te draaien.
Elke rail heeft zijn eigen profiel afmetingen. Wij adviseren daarom bijpassende Goelst glijders voor een soepele (en optimale) geleiding van je gordijnen.
Door de eindstop een kwartslag naar rechts te draaien, komt deze los. Zo haal je de glijders gemakkelijk uit de rail. De eindstop draai je weer vast door deze naar links te draaien.

Waveglijders zitten aan een koord bevestigd en het koord kun je knippen op de gewenste hoeveelheid glijders. Een middensluiting maak je op dezelfde manier: deze knip je in het midden en aan deze nieuwe uiteindes maak je een knoopje.
Download hier de Goelst brochure en montage handleiding van de G-4530:

Download de brochure & montagehandleiding

Productspecificaties

Levertijd4 dagen
Leverdatum24-06-2024
Retourvoorwaarden

ProductcodeG-4530

ProductgroepDubbele gordijnrails
ProductsoortAlle gordijnrails
Dubbele gordijnrails
Wave gordijnrails
BevestigingPlafond (geen steun zichtbaar)
Beschikbaar in de kleurWit (RAL 9010)
Geschikt voor type gordijnZwaar gevoerd gordijn
Afmeting profiel (HxB)13 x 83 mm
Bochten mogelijkGeen bocht(en)
DraagvermogenZwaar (> 3kg per m1)
Bediening gordijnHandmatig
MerkGoelst
Max. lengte rail (cm)600 cm
VormRechthoek liggend
MateriaalsoortAluminium
Geschikt voor erkerNee
RetourvoorwaardenRetourneren niet mogelijk
Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden