Gratis stalen gordijnrails, roedes en schilderijrails

Ervaar thuis de kwaliteit van onze gratis gordijnrails stalen. Inclusief 2 eindstoppen, 2 einddeksels en 2 glijders.

De meeste stalen zijn op voorraad en versturen we dezelfde dag per brievenbus post. De levertijd zie je in het formulier, zodra je een staal hebt gekozen.

Meerdere stalen met verschillende levertijden? Ga dan uit van de langste levertijd. We verzamelen jouw stalen en versturen ze in 1 pakketje.
Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Selecteer opnieuw een gordijnrail, roede of schilderijrail naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toevoegd op het staalformulier hierboven.
Meer stalen kiezen

Van alle gordijnrails bieden wij een gratis stalenservice aan. Je herkent dit aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen Gratis staal aanvragen knop is, dan is er dus geen staal beschikbaar.

Van rail- en gordijnroedes hebben wij geen stalen beschikbaar.
Je hoeft de stalen niet te retourneren. Je kan de stalen bewaren voor de extra glijders, eindstoppen of einddeksels. Je kan natuurlijk ook de stalen delen met je familie of vrienden!
De stalen ontvang je standaard in de kleur wit. (Goelst RAL9010 en Forest 9016). De stalen zijn niet in andere kleuren beschikbaar.

Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Mogelijkheden