Slide: Superslimme elektrische gordijnen in no-time

Maak je bestaande gordijnrails elektrisch en slim met Slide. Eenvoudig binnen een kwartiertje geïnstalleerd zonder gereedschap. Werkt universeel op (bijna) alle gordijnrails. Nu voor slechts €299,-
Ontdek Slide

Complete package

Slide bevat alles om je bestaande gordijnen elektrisch en slim te maken. Het product werkt universeel op vrijwel alle gangbare gordijnrails.

Quick & Easy install

Eenvoudig te installeren op je bestaande rails zonder gereedschap. De meeste mensen hangen Slide in minder dan een kwartiertje op.

Truly smart

Stel automatische routines in met de mobiele Slide App. Of integreer m met je smart home systeem en spraakassistent.Wat maakt Slide zo slim?

Ontwaak door natuurlijk licht

Laat Slide 5 minuten voordat de wekker gaat je gordijnen openen. Word opgefrist wakker om je dag goed te beginnen.

Beveilig je huis

Activeer de Holiday Mode als je weg bent om inbrekers in het duister te houden. Met Slide's slimme algoritme lijkt het alsof je nooit weg bent gegaan.

Open je gordijnen met je stem

Dankzij de koppeling met Google Assistant is een simpel Hey Google, doe de gordijnen dicht het enige wat je nog hoeft te zeggen. Zo eenvoudig was het nog nooit!

Koppel met je telefoon of Smart home

Naast Google Assistant kun je Slide ook bedienen met je telefoon, Homey, Home Assistent, Fibaro en Domoticz.Wat ontvang ik als ik Slide bestel?

Shop nuVeelgestelde vragen


Slide is geschikt voor vrijwel elke rails tot 6 meter lang en werkt op zowel enkele als dubbele gordijnen. Slide is niet geschikt voor een rails met een bocht, kabelsysteem en recht roedesysteem. Wil je zeker weten of Slide voor jouw rails geschikt is? Doe de quickscan.
Je installeert Slide heel eenvoudig zonder gereedschap in ongeveer 15 min op je bestaande rails.

De Slide installatie op een rails met twee gordijnen : https://www.youtube.com/watch?v=i4TPknt7yqU

De Slide installatie op een rails met één gordijn: https://www.youtube.com/watch?v=iJg2V_yjXv8
Je kunt Slide bedienen met: De Slide by IIM app (iOS en Android), Google Assistant (stembediening mogelijk), Homey, Home Assistent, Fibaro en Domoticz.
Slide is sterk genoeg voor (bijna) alle gordijnen. De vuistregel is simpel: als je je gordijnen normaal met de hand kan openen en sluiten, kan Slide het ook. Binnenin Slide zit een sterke motor waarvan de kracht zich kan aanpassen aan jouw gordijnsysteem.
Slide werkt met een een rails tot 6 meter.