Gordijnroede 

 

Het bestellen van een gordijnroede op maat is geen alledaagse activiteit. Bij Gordijnrailsopmaat bent u al wel op het juiste adres. Al meer dan 5 jaar leveren wij dagelijks roedes en railsystemen op maat naar de volle tevredenheid van onze klanten.

Snelle levering en de bochten goed en op maat afgewerkt. Zeker een aanrader

Het bestellen van een gordijnroede online is eenvoudig. Zeker wanneer u weet wat voor gordijnsysteem u nodig heeft.

Wij leveren gordijnroedes op maat, tot 7 meter, op elk adres in Nederland, België en Duitsland. Ook het buigen van één of meerdere bochten kunnen wij voor u uitvoeren. Vraag hiervoor een offerte aan.

Onze technische specialisten zorgen er op basis van uw instructies voor dat de bestelde gordijnroede op maat, met de juiste bochten, wordt afgeleverd op het opgegeven afleveradres. Deze specialisten zijn dagelijks met dit precieze werk bezig en garanderen 100% tevredenheid.

Heeft u vragen tijdens het bestellen van uw gordijnroedes op maat, neem dan contact op met één van onze specialisten via 079 331 7440.

 

Gordijnroede kopen

Een gordijnroede kopen kan tegenwoordig prima online. Het bestellen van uw gordijnroede online doet u in enkele eenvoudige stappen.

Stap 1:  Kies de roede of gordijnrails

Er zijn verschillende railsystemen mogelijk voor uw gordijnen. U kunt kiezen uit een gordijnroedes met ringen, roedes met glijders (binnenloop systeem), gordijnrails met glijders (KS-rail en G-rails) en de Wave-gordijnrails.

Stap 2:  Keuze tussen Interstil of Budgetline railstystemen

Wanneer het type roede of rails is bepaald, heeft u de keuze uit het assortiment rails en roedes van Interstil en Budgetline. Beide roede-systemen zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit.

Stap 3:  Uw roede of rails op maat

Nadat u de roede gekozen heeft kunt u, op de bestelpagina van het gekozen systeem, de eigenschappen bepalen. Achtereenvolgens krijgt u de mogelijkheid om de lengte,  het eindstuk (afwerking), het type steun (wand/plafond), het aantal steunen en aantal glijders of ringen te bepalen.

Laat het ons vooral weten als u twijfelt over het aantal steunen, ringen of glijders! Wij denken graag met u mee.

 

 

Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Betrouwbare bezorging

  Bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Mogelijkheden
Onze winkels